Vilken succé

För mer bilder, tryck på länken längs ner på inlägget!



Nu är det över, som ett sandslott av ljus. Det byggdes, det sågs och det revs. Två helt underbara dagar med ljus i Liljeholmsparken och Östrakyrkogården. Studenter från Tekniska Högskolan, avd för Belysningsvetenskap satte ljus som om de aldrig gjort annat. Milda, vackra kvällar med gyllengula höstlöv som föll över besökarna. Uppdraget studenterna hade var att fritt tolka temat och sätta ljus i parken och kyrkogården. Första kvällen var det John Bauer och andra kvällens tema var Avatar.

Det var sannerligen några kvällar att minnas. Jag är mäkta stolt över utbildningen här i staden och de studenter som så idogt tog sig an uppgiften och gjorde denna underbara tillställning. De har förhoppningsvis med sig ny erfarenhet och framför allt en stor portion stolthet över det de åstadkommit. Besökarnas positiva till rop kommer klinga länge än.

Uppskattningsvis hade vi mellan 3-400 besökare första kvällen och andra kvällen var det upp mot 600 personer som strosade runt. Gamla som barn, långa som snabba alla möjliga var där. Två mycket givande kvällar där jag fick möjlighet att prata med många invånare i staden om vårt ljus, vårt mörker och stadens fortsatta utveckling.  

Och vilken medial uppslutning. Reportage i både J-nytt och Jönköpingsposten. En sändning i P4 kommer den 26/10 och både TV4 och SVT gjorde inslag om eventet.
http://www.svtplay.se/video/380441/24-10-19-15
SVTs reportage finns tillgängligt till den 2/10. Se 11.50 in i sändningen

Det blev så mycket bilder att jag lägger dem på egen sida i stället. Du hittar dem här!

För mer bilder, tryck här!

Från Jönköpings Posten

1 kommentar:

  1. TACK för att du samlat all info och bilder om detta för oss som inte hade möjlighet att se det live! ATT vad jag saknar att bära kabel när jag ser detta! :)Kram Cinna

    SvaraRadera